Till Denice (och andra som känner sig träffade)

Jag kan inte säga att jag blev förvånad när du önskade fler modetips. Jag kan ju trots allt en hel del om detta omtalade mode. 
 
Dock vet jag inte riktigt vart jag ska börja, vilka tips som just du skulle ha nytta av eller vilka av mina många kända outfits jag ska dela med mig av. Jag ska försöka, det lovar jag, men du får ha lite tålamod och lova att inte bli förkrossad när du inser att mina tips kanske överskrider din budget. 
 
Tips #1
Det är viktigt att klä sig bekvämt. Kläderna ska vara otroligt bekväma och praktiska innan du börjar tänka på färg och form. Det är bättre att du känner att du kan sitta ner på en stol utan att jeansknappen spricker än att du känner dig vacker. 
 
Tips #2
Våga sticka ut! Hur ska människor i din omgivning kunna lägga märke till din otroliga skönhet om du inte vågar visa upp dig? Starka färger är bra och gärna något extra som drar till sig uppmärksamhet.
 
Tips #3
Utgå alltid ifrån att alla tycker du är skitsnygg. Ty om du följer dessa tips kommer alla att göra det. Och de som påstår motsatsen har bara lite otur när de tänker. 
 
Tips #4
Granska bilderna nedan väldigt noga. Ibland kan de allra minsta detaljerna i en outfit vara avgörande. Det kan till exempel sabba en outfit totalt om du har smutsigt hår, ful färg på naglarna eller matrester i mungiporna. Tänk för guds skull på detta och titta på dig själv ur alla vinklar i spegeln noga innan du kliver utanför dörren. Och känns något av plaggen obekvämt måste du byta ut dessa. Annars påverkas din utstrålning och gångart. 
 
Här kommer lite förslag på outfits som jag brukar använda mig av när jag behöver lite extra bekräftelse och bättre självkänsla. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tove

Hahah alltsåååååå bästa modebloggen någonsin? Jävla sköning,jag älskar dig!

2013-10-03 @ 15:44:19
Postat av: Denice

Tack så mkt för tipsen, nu är hösten räddad! puss å kram<3

2013-10-04 @ 17:17:17

Lämna en komenter, vettja!:

Ditt namn, eller kanske något töntigt alias:
Håller du fast vid ditt namn?

Din civila status:

Äger du också en onödig blogg?

Ditt personliga uttalande om saken:

Trackback
RSS 2.0