De två vännerna & Frida - Del 4

Sorgligt nog hindrar både facebook och youtube mig från att ladda upp detta nya avsnitt. Jag testar mig därför fram mellan lite olika alternativ för att även detta avsnitt ska nå omvärlden. 
 
Ger videobam ett försök denna afton.
 
 

politosofi

Sitter här och filosoferar i min nya kontorsstol från Jysk. Otroligt nöjd med stolen, tackar som frågar, och intalar mig att det var precis en sådan som behövdes för att plugget ska flyta på felfritt och i rasande fart. Tyvärr glider jag alltför ofta in på Candycrush när uppgifterna är dåligt formulerade och handlar om ett kapitel på sisodär 70 sidor, men det går liksom framåt ändå. På Candycrush alltså. Och i den oändliga naturkunskapen. 
 
Jag kände att jag behövde dela med mig av den faktan, att jag är på level 420 och att jag ligger hela 3 veckor före i planeringen för kursen. Dessa två faktorer ger mig ett form av lugn denna fredag, en fredag som ikväll kommer att spenderas på Regina med Emil Jensen och min fru. 
 
Känner sådär långt ner i magen att en fin helg väntar, och imorgon kommer ett par kusiner på besök som jag inte träffat på så många år att jag tappat räkningen. Kan inte annat än bli bra när ett Saw-maraton står på schemat.
 

hummer

Så blev det ännu en bloggtorka. Kanske beror det på att mitt liv är innehållslöst, eller just att det är fruktansvärt innehållsrikt så jag inte hinner skriva. Det kan också bero på att förra inlägget känns svårt att toppa, kvallemässigt. Jag drar slutsatsen att orsaken är någon form av valfri kombination av ovan, men hör och häpna kära valpar, för nu skriver jag. 
 
För er som undrar, lever jag. Ni vet, jag andas och sysselsätter mig med diverse. Jag jobbar, bestämmer mig för att gymma men gör det ändå inte, pluggar lite i omgångar och åker på spontana äventyr när kropp och själ tillåter. 
 
Det blev till exempel en roadtrip hem till Jämtlands skogar med min fina kusin i syfte att överaska familj och släkt. Otroligt lyckat blev det och till vår stora förvåning blev faktiskt alla glada över att se oss. Vi virkade penisvärmare och tårta, tittade på greys natten lång, pussades och kramades med både djur och människor, åt tårta och kakor tills vi sprack, eldade björkved och bara va. Sådär fint som det lätt kan bli när man är hemma. 
 
Och snart är det dags för ännu en trip hem, dock med annat sällskap, men med samma slutmål. Även då kan det tänkas bli mängder av både kärlek, björkved, tårta och fethäng. Faktiskt. 
 
 

Till Denice (och andra som känner sig träffade)

Jag kan inte säga att jag blev förvånad när du önskade fler modetips. Jag kan ju trots allt en hel del om detta omtalade mode. 
 
Dock vet jag inte riktigt vart jag ska börja, vilka tips som just du skulle ha nytta av eller vilka av mina många kända outfits jag ska dela med mig av. Jag ska försöka, det lovar jag, men du får ha lite tålamod och lova att inte bli förkrossad när du inser att mina tips kanske överskrider din budget. 
 
Tips #1
Det är viktigt att klä sig bekvämt. Kläderna ska vara otroligt bekväma och praktiska innan du börjar tänka på färg och form. Det är bättre att du känner att du kan sitta ner på en stol utan att jeansknappen spricker än att du känner dig vacker. 
 
Tips #2
Våga sticka ut! Hur ska människor i din omgivning kunna lägga märke till din otroliga skönhet om du inte vågar visa upp dig? Starka färger är bra och gärna något extra som drar till sig uppmärksamhet.
 
Tips #3
Utgå alltid ifrån att alla tycker du är skitsnygg. Ty om du följer dessa tips kommer alla att göra det. Och de som påstår motsatsen har bara lite otur när de tänker. 
 
Tips #4
Granska bilderna nedan väldigt noga. Ibland kan de allra minsta detaljerna i en outfit vara avgörande. Det kan till exempel sabba en outfit totalt om du har smutsigt hår, ful färg på naglarna eller matrester i mungiporna. Tänk för guds skull på detta och titta på dig själv ur alla vinklar i spegeln noga innan du kliver utanför dörren. Och känns något av plaggen obekvämt måste du byta ut dessa. Annars påverkas din utstrålning och gångart. 
 
Här kommer lite förslag på outfits som jag brukar använda mig av när jag behöver lite extra bekräftelse och bättre självkänsla. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0