Låpa

Också har jag faktiskt haft finbesök hos mig senaste tiden. 
Ungefär hur bra som helst!
 
 
 
 



pour some sugar on me

Efter många sönderstrimlade utkast sitter jag här igen med ett oskrivet blad framför mig. Vill meddela att jag lever, att livet rullar på och att ytterligare en flytt är genomförd här i Uptown. 
 
För er som undrar bor jag numera på Lindsbergsgatan. Hösten har börjat visa sig med kalla vindar och lite regn, och det känns som vanligt väldigt udda. Sommaren sveper alltid förbi alldeles för snabbt och denna oändliga väntan på mysvinter gör mig galen stundvis. Inte för att jag längtar särskilt mycket efter ett snöblaskigt Uppsala, men att få komma hem till vinterlandet är så fint.
 
Så vad är det ni vill veta, kära läsare? Vill ni kanske veta att jag tagit mig iväg till gymmet efter 3 månaders uppehåll? För det har jag. Eller vill ni kanske veta att jag suktar lite efter att köpa hus? Eller kanske är det så att ni vill veta vad jag har på mig idag? Om jag tvättat håret? 
 
Det är svårt att veta vad "uppdatera bloggen oftare, you bitch" betyder alla gånger. Saknar ni mina svammeldikter? Mina brutalt ärliga sanningar om mig själv? Mina middagsplaner? Hur mycket pengar jag lagt på ost den här månaden? 
 
Ty jag har en hel del kvar att avslöja, vet bara inte riktigt vart jag ska börja. 
 
 
 
 

RSS 2.0