nara

Söker jobb och inser hur svårt det är att sälja sig själv.
Särskilt när man ska göra det face to face. bruhuhuhuh
Hoppas på att mitt väldoftande röda hår gjorde susen, som jag för ovanlighetens skull tvättade denna morgon.

monkeyman

Fet fastkörning, dissad av främlingar med liten ful unge, kolbullar och världens bästa Kristina förgyllde denna soliga lördag på skoter!
+ 28 fräknar

Att vara sådär extremt begåvad verkar gå i släkten


Kristfina!

Drog till södra halån med barnet mitt och gjorde den här måndagen lite bättre, lite coolare och en hel del mysigare!


10 timmar

Lyckan som uppstår när man efter en hel dag på berget får lägga sig på köksgolvet med hela familjen och njuta av att ingen längre ligger och fryser ihjäl någonstans.



Älskade lilla Chillidog, skräm mig aldrig sådär igen.
Någonsin.

8 timmar..

Gud finns inte.

blö

Jag får ont i magen när min lilla fina (och stora fina) bestämmer sig för att dra i detta snöoväder.
Fyra långa timmar ute i djupsnön är kanske inte något man skulle rekomendera till en sjukskriven dog och en på 3 månader.

kom heeeeeeeeeeeem, vi börjar ooooooooom igeeeeeeeeeeeen
vi glömmer aaaaaaaaaaaaaaalllttttt, dääär uteeee eeeeeeeeee det så kaaaaaallt.

kind of


Imorn blir min lilla flicka lite mindre liten

l
Söta, underbara, älskade Denice.

twixxyazzz


mamalicious

Tillbaka på ruta numbero ett, känns lite tragiskt. Kallt är det också, trots stolta 38.8 grader på termometern. Som jag inte hade i rumpan, faktiskt. nah-ah.

Längtar tillbaka till hotellrum, little dragon, danska skämt och meningar som är fullkomligt oförståerliga. Choklad-i-munnen-meningar-som-man-förväntas-förstå.

"Frida og Frida, hahoahehiehoh".

Brända mandlar, sushi i sängen, cykla på legocykel, kinabox, labyrint-H&M, skönt lädersoffhäng på coffeehouse, cola zero i stället för att borsta tänderna, är bara några av anledningarna till att jag hade velat stanna i stället för att hamna här, i min kalla alkov med feber och kallt te.

Tänk så lätt det är att tänka bort alla krämpor och bekymmer när man är i danskland med världens bästa vän, jämför när man sitter hemma och svettar sönder sin onepiece.






hjärta

karin bajse

Skriver utmattande diktanalys om att livet inte handlar om vilka mål man sätter upp, utan hur man tar sig dit. Att man måste våga bryta sig lös ur den gråskaliga vardagen (om man inte lever som krigspilot) och våga skapa nya minnen. OCH SÅ VIDARE OSV OSV ETC.

Hur tråkigt som helst, särskilt med tanke på hur stilla mitt eget liv står at the ögonblick. Östersund är duktig på att kväva och äta upp, hoppas på att Kobenhavn har lite motsatt effekt.

Och sen mitt i allt strul, lökfläckar, för långa meningar och rågbröd finns mina kära vänner som på något vis har sopats in lite under mattan.

En av mina lite finare dammråttor heter Clara, hon fyller år idag och jag har inte ens fixat ett tårtkalas med fiskedamm. Shame on me och minuspoäng.

Snygg är hon också!



Och GRATTIS, såklart!
och pusss
och kraam
och puss igen

HEJ

Jag tycker att Hanna är för fin för att krocka med dumma släpvagnar som svänger hit och dit.
Men jag är glad att hon ville bilda klubb med mig.
Hejdå.

whop whop


RSS 2.0