dog lite


impulskontroll

Jag har inte stuckit hål på någon body builders arm, men jag har skaffat valp. Det känns underbart och på fredag är hon officielt min, lilla Nova. Välkommen på valpmys framöver, kära kalvar, vänner, ovänner och ni andra också! Kärleken är och kommer nog alltid vara överflödig. 
 
Trots allt kaos och mörker som varit, dubbla budskap och omedvetna sanningar, slag i ansiktet och tårar, ser det ljust ut. Jag tror vi får hålla i oss, har en känsla av att vår och sommar detta år kommer att vara över smärtsamt snabbt. Men kanske är det bra, för då blir det september lika snabbt.  

Hope

Solen skiner, jag sitter och äter kaniner. 
 
En fin dikt får beskriva en fin dag. Även om den egentligen inte beskriver särskilt mycket med själva orden. För er som känner till hela dikten bör känslan i den vara tillräcklig. 
 
En bra dag, med andra ord. Väldigt bra. Valpmys ute i solen med lillskruttan (jag dör lite varje gång jag tänker på henne eller ser henne), en väntande helg fylld med äventyr och sedan två veckor med Matilda. Bättre än så blir det nog inte. 
 
Ibland gör livet ont, jävligt ont. Och sen blir det vår.
Nu är våren här för min del. Äntligen. 
Och jag vill uppleva den med er, kära vänner.
 
 
 
 

midnight memories

Off to Stockholm för en liten weekend med min kära mor. Melodifestivalsfinal och hotelllyx står på schemat, förutsatt att vi hittar igen varandra i den där djungeln. 
 
Livet är ändå rätt fint, måste jag erkänna. 
 
 
 
 

saknad i färg

 

empty roooooom

Ensamheten har smygit sig på efter ett trippelt arbetspass. Började jobba 08.15 igår och slutade 16.30 idag. Planen var att ta sig iväg till gymmet, svettas lite och sedan däcka i sängen resten av kvällen. Men så hamnade jag här, och fastnade lika hårt som vanligt. 
 
Det händer så fruktansvärt mycket nu, i mitt liv och i allas runt omkring. Det är som om världen börjat snurra extra snabbt och ändå så olidligt långsamt. Dagarna som man aldrig vill ska ta slut är över på ett ögonblick och de där mellandagarna som egentligen bara är transportsträcka känns alldeles för långa. 
 
Den här dagen har jag önskat ska ta slut länge nu, men så dyker Denice upp och förgyller som vanligt. 
 
 
S N Y G G 
 

RSS 2.0