likör

Svårt att sova med ett huvud som snurrar och fysik som sviker.
http://goldenlifestyle.blogg.se/ finns det bild på min behind iklädd endast ett par vackra sidenleopardisar, om ni är sugna. Annars föreslår jag starkt att ni inte tittar, varning för fläsk och dylikt.

Så vad gör man när allt snurrar och det enda man kan tänka på är att man verkligen behöver sova?
Att äta funkar inte, varken spaghetti med köttfärssås eller nachos. Inte glass heller. Och inte heller O'boy, och det funkar alltid annars.

Vad gör man när man börjar få svårt att skilja drömmar från verklighet, när man drömmer så hemska drömmar att man till slut inte vill somna längre? När man vill somna för att sova, men egentligen hellre ligger vaken hela natten så att man slipper drömma? Slipper drömma att sina bästa vänner dör gång på gång, samtidigt som man själv once in a while somnar för sista gången och lämar sina fina bakom sig. Vakar över begravningen, men kan inget göra när alla sitter och gråter. Tittar ofrivilligt på under minnesstunden på skolan och vaknar med en genomvåt kudde och täppt näsa.

Tragiskt, visst är det?
Att bli tillsagd nästan varje dag hur viktigt det är med sömnen, hur den läker och sakta men säkert gör mig friskare. Medan jag nätter som denna är rädd för att somna, rädd för att vakna morgonen efter och vara lika förstörd igen. Förvirrad och svettig, verklighetsrubbad och snart alldeles crazy rakt igenom.

"Sov så gott", känns lite överskattat när jag helst inte vill sova alls.
Åtminstone inte själv, för det är då hjärnspökena tar över som mest.

Men visst löser det sig, allt kommer bli okej och det blir som det blir.
Somnar säkert snart, drömmer sött och vaknar imorn som en helt ny människa utan virus, bakterier, inflammationer och kroniska problem.
Satsar på det. Igen.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Tänker på dig du vackra varelse <3

2011-12-02 @ 12:49:44
URL: http://cocoslinnea.blogg.se/

Lämna en komenter, vettja!:

Ditt namn, eller kanske något töntigt alias:
Håller du fast vid ditt namn?

Din civila status:

Äger du också en onödig blogg?

Ditt personliga uttalande om saken:

Trackback
RSS 2.0