på andra sidan häcken


Under tiden


dunkelt funkelt

hejsan. ni undrar nog vem det är. men det är jag. det har alltid varit. klart det inte är frida för att det är jag. har alltid varit det. så tyst nu. jag ska äta chips. inget till frida, tro mig hon behöver ej.
hej.

över mina öron

Ifall ni börjar undra, så gömmer jag mig.
Känner ni behovet att hitta mig gör ni det enklast personligen, om ni inte är lika dum som mig och hackar bloggaddresser.

På egen risk.


Passoãjuice

Och jag har världens bästa vän.

Om ni vill hänga med oss så blir det första klass


en plats över

Tvinnade lakan, tickande klockor och klappande hjärta gör denna natt till ännu en sömnlös sådan.

Jag blundar och tänker på min häst i hopp om att John skall infinna sig.
Ni hittar mig i min vattensäng, ensam och inte lika pepp som jag en gång var inför morgondagen.

svammel i badet

Hur svårt ska det egentligen behöva vara att förklara sig? Att göra människorna i sin omgivning medvetna om hur mycket de faktiskt betyder, hur uppskattade de är och hur mycket man faktiskt älskar de?

Och vilka ord använder man sig av när "Jag älskar dig" inte längre räcker till? När man älskar någon så mycket att det bokstavligt talat gör ont när saknaden slår till. När man finner sig själv med ansiktet ner i kudden tills luften tar slut, bara för att den doftar så otroligt tryggt. Inte alltid nödvändigtvis gott, men blundar man och låtsas tillräckligt hårt kanske man lyckas glömma för en stund att man ligger där ensam.

Så hur ska jag få dig att förstå hur mycket du betyder när den gamla hederliga frasen inte tycks räcka till? Ska jag ta det på franska? spanska? kanske danska? Eller så får du helt enkelt ta åt dig, försöka se dig själv så som jag ser dig. För du är så underbar och jag tycker synd om alla de som aldrig kommer att få ta del av din storhet, din styrka och din utstrålning. Eller alla de som är för tröga för att faktiskt ta sig tiden att lära känna dig. För visst tar det tid, men obeskrivligt värt tiden har det varit.

Jag ska bli bättre.
Aldrig igen ska du behöva tvivla på mig, eller på min kärlek till dig.
För den finns kvar oavsett hur långt bort jag försvinner, eller vilka personlighetsförändringar som komma skall. Vilka mediciner och behandlingar som än tar sin början och hur många misstag jag än gör.

Jag tänkte avsluta med ett "Jag älskar dig", men låter bli.
För det jag känner är så mycket mer än så, även om jag inte riktigt finner orden än.

Stop

Det bar av till Ångsta Camping med de bästa och kvällen slutade i tårar för vissa, men lycka för min del. Tills den varma bastu-stugan berövade oss på den sista luften, men det var helt okej det också!
Kärlek till er.

RSS 2.0